Home Over ons

Over ons

eendagskenteken.nl is een onderdeel van Alpina. Alpina is in 1970 opgericht. Wij willen de consument op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. In 1990 begonnen wij met het verzekeren van de eerste oldtimers en in 1997 lanceren we de site alpina.nl. Inmiddels werken er nu 29 mensen bij Alpina en nog zo’n 10 mensen via externe organisaties.

Werkwijze Alpina

Onafhankelijke tussenpersoon
Alpina is een onafhankelijke tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat wij voor u altijd op zoek zijn naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Uw verzekering afsluiten binnen 5 minuten

Vergelijk en sluit online uw verzekering
Bij Alpina kunt u uw verzekering in 5 minuten direct afsluiten. Mocht het echter niet lukken om online een verzekering af te sluiten dan kunt u ons ook bellen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch te bereiken voor al uw vragen.

Direct dekking mogelijk
Nadat u een vergelijking heeft gemaakt kunt u de verzekering direct online afsluiten. In de meeste gevallen heeft u direct dekking en kunt u direct rijden met uw voertuig.

Veilig en betrouwbaar

Uw verzekering veilig verzekeren
Bij Alpina sluit u een verzekering af in een veilig en betrouwbare gebruikersomgeving. Deze omgeving is genaamd Secure Sockets Layer (SSL), een technische standaard om uw vertrouwelijke gegevens online te versturen.SSL zorgt ervoor dat gegevens tussen Alpinaen uw computer wordt versleuteld. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd.

Uw privacy staat is bij ons gewaarborgd
Uw persoonlijk gegevens die u doorgeeft aan Alpina geven wij niet door aan derden. Wij onderschrijven de regels van het College Bescherming Persoonsgegevens. Vanzelf sprekend beschikt Alpina over de benodigde AFM vergunning en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op